2024. május 3. péntek
Hírek

HungaroMet: 2023. június 14. 20:23

XI. KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap

A második ikszbe lépett a Közig Foci Kupa. Ismét élet költözött az Ikarus BSE cinkotai sporttelepére, hiszen május 13-án, szombaton immár 11. alkalommal rendezték meg a minisztériumok, közigazgatási háttérintézmények, kormányhivatalok és állami vállalatok csapatainak tornáját, amin hagyományosan az OMSZ csapata is részt vett.

A viadal több szempontból is rekordot hozott, hiszen nem kevesebb, mint 71 együttes sorakozott fel a megnyitó ünnepségen! Arra is először volt példa, hogy a szervezők tíznél is több pályát készítsenek elő, ennek jegyében összesen 12 helyszínen zajlottak a jó hangulatú mérkőzések.

Az OMSZ csapata az I. csoportban kezdte meg a küzdelmeket,és végül egy győzelem és két döntetlennel zárta a csoport küzdelmeket. Tovább igaz nem jutott csapatunk, de az elmúlt évek legjobb játékával az eddigi legtöbb pontot sikerült összegyűjteni.

Az idei év érdekessége még, hogy először sorsolták össze az OMSZ és az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) csapatát. Egy jó hangulatú, mégis férfias mérkőzésen a kapusok kimagasló teljesítményének köszönhetően igazságos, 0:0-ás döntetlen született.


További információ: www.promosport.hu/xi.-kozig-foci-kupa-es-csaladi-nap


Országos Meteorológiai Szolgálat csapata a XI. KÖZIG Foci Kupán
Felső sor: Steib Roland, Gaál Áron, Simon Gergő, Balogh Csanád, Dézsi Viktor
Alsó sor: Kálmán Imre, Horváth Gyula, Salavec Péter, Fekete Dénes, Kovács György